Siirry pääsisältöön
Gomeralla taas

Tämä alkaa jo tuntua kodilta, aika paha. Arki sujuu ja purjehtimaan lähteminen laiskottaa. Onneksi lapsenlapset tulevat parin viikon päästä tenerifalle niin on pakko vähän liikahtaa.
Pieni seikkailu oli Charlottella La Palmalla. Katti oli jotenkin kiemurrellut itsensä valjaista kannella ja hypännyt tutkimusretkelle naapurin veneeseen.  Ei kiinnostanut takaisin tulla ja yhtäkkiä se hävisi sieltä... Kiertelin laiturilta ja huhuilin maista, ei missään!  Alkoi tulla pimeää ja ajateltiin jo kisulin päättäneen jäädä Palmalle.
Jätettiin luukut auki ja niinhän sieltä kolinaa kuului ja katti löytyi pöydän alta silmät pyöreenä ja vähän säikähtäneen näköisenä.  Seuraavana päivänä ei halunnut kannelle ollenkaan, mutta nyt taas entisellään ja kannella seikkailee valvonnan alaisena.
Leppoisaa tämä maissa olo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näin vihaiselta näytän kun joku kiukuttaa! 
Madeira Tultiin hyvällä kelillä tänne Funchaliin vähän päälle kahdessa vuorokaudessa. Koneella piti vähän purjeita autella.  Satama on pieni ja vieraspakkoja vähän, samoin palvelut surkeat, positiivistä on, että olemme aivan keskustassa.  Täällä retkeilty ja saari toki hieno, mutta valtava turisti määrä ihan joka paikassa.  Katille käytiin paikallisessa eläinlääkärissä päivittämässä rokotukset ja sai jonkun matotapletinkin kitusiin,  annetaan täällä kuulema kolmen kuukauden välein. Hyvin kisuli käyttäytyi ja tutkittiin tosi tarkkaan . Paino oli 5 kg!  Minusta näyttää ihan pikkukatilta, mutta varapalvelijan mielestä masu on aika iso... Huomenna meillä kolmas yritys lähteä Lagosiin, vastatuulta tiedossa, mutta ei kovaa. Lämmintä Vappua kaikille,  me juhlitaan sitä merellä.  
Melkein lähdettiin Tänään piti lähteä kohti Islas Graciosaa kanarialle, mutta aamun sää päivitys näyttää kanarian päässä loppuviikosta aika hurjia tuulia yli 20 m/s, joten yritetään maanantaina uudestaan... Charlottelle varattiin jo aika sterilointia varten,  mutta sitten mietittiin, että hankala olla merellä pönttö päässä ja tikit masussa, joten peruttiin toimenpide. Kaikki olisi lähtökunnossa, kisuli on ahkerasti ollut avustamassa kaappien järjestelyssä. Mikään ei ole ärsyttävämpää nukkumavuorossa kuin jossain kolisevat tavarat. Kerran oli taas tapansa mukaan pitkään kadoksissa, sitten alkoi kuulua vienoa naukumista ja katti löytyi roskiskaapista. Vähän mielialat matalalla, kun ei päästykään lähtemään ja kisulikin sen vaistoaa niin kuin muutkin meidän mielialat. Hyllytetty